Continuă seria fără sfârșit a șoferilor drogați sau băuți. Noi dosare penale deschise de polițiștii rutieri în Pitești.

Luni, 20 noiembrie 2023, un echipaj al Biroului Rutier Pitești a avut inspirația să oprească pe Calea Bascovului conducătorul unui autoturism. L-au legitimat (are 41 de ani și este din comuna Micești) și l-au pus să sufle în fiolă. Rezultatul: peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, după ce au făcut verificări în bazele de date ale Poliției Române, „rutierii” au constatat că individul nu are permis auto.

I s-a făcut dosar penal. Pentru conducere fără permis, riscă între unu și cinci ani de închisoare, în timp ce condusul băut este pedepsit de lege tot cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă penală.

Câteva ore mai târziu, azi-noapte, în jurul orei 01:30, un alt caz penal pe șoselele din Pitești. Pe bulevardul Libertății din cartierul Trivale, un echipaj al Serviciului Rutier Argeș a depistat la volanul unui autoturism un șofer drogat, de 23 de ani, din comuna Mărăcineni. Cel puțin așa a arătat rezultatul DrugTest-ului.

Dacă și rezultatul probelor biologice de sânge și de urină care i-au fost recoltate la o unitate medicală va dovedi că a condus drogat, tânărul riscă o condamnare de la unu la cinci ani de închisoare sau, în cel mai bun caz pentru el, o condamnare la plata unei amenzi penale. Polițiștii i-au reținut permisul. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *