Narcis Mircescu, senator USR de Argeș, critică guvernarea PSDNL pentru neglijența dovedită față de infrastructura rutieră. Mircescu dă ca exemplu tronsonul 4, din județul Argeș, al drumului expres Craiova-Pitești, acolo unde nu se lucrează.

„Județul Argeș rămâne un exemplu elocvent al neglijării din partea guvernanților PSD și PNL în ceea ce privește infrastructura rutieră.

Șantierul drumului expres Craiova-Pitești este complet înghețat, deși condițiile de construcție sunt ideale. Sorin Grindeanu a promis că va inaugura acest tronson în 2023, apoi a mutat promisiunea pentru anul acesta. Însă nu a pus banii necesari în bugetul de la Transporturi, iar rezultatele din teren se văd. În acest ritm, argeșenii nu vor circula într-o oră până la Craiova doar pe drum expres nici în 2024.

USR a semnat contractul de lucrări pentru sectorul argeșean al drumului expres încă din 2021, cu speranța că vom beneficia de o conexiune mai rapidă și mai sigură între Craiova și Pitești. Cu toate acestea, așteptările de finalizare pentru acest an par să fie doar un vis frumos, având în vedere că stadiul actual al lucrărilor este departe de a fi satisfăcător.

Guvernanții partidului unic PSD-PNL, în loc să se implice și să își onoreze promisiunile, par să fie mai interesați de alte priorități, cum ar fi comasarea alegerilor”, acuză Narcis Mircescu.

Sorin Grindeanu a abandonat drumul expres Craiova-Pitești. Tronsonul 4 din județul Argeș nu a văzut picior de muncitor în 2024, deși vremea e perfectă pentru șantiere. (…) Pe cei 32 de km de drum expres din Argeș bate vântul, șantierul e înghețat, iar muncitorii și utilajele constructorului nu au mai revenit la treabă după sărbătorile de iarnă, atrăgea ieri atenția Horațiu Cosma (USR), fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *