Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu reacționează dur după ce Pitești 24 a prezentat proiectul prin care mai mulți consilieri locali cer transformarea a 160,7 hectare din Pădurea Trivale în pădure-parc. Odată ce va fi adoptat, proiectul va îngropa demersul de instituire a ariei naturale protejate de interes național, avertizează Moșteanu.

„Alianța între PSD și PNL din Pitești distruge Pădurea Trivale!

Joi, în ședința de Consiliu Local, Cristian Gentea, consilierii locali PSD și mai mulți consilieri locali din partea PNL vor să îngroape definitiv transformarea Pădurii Trivale în arie naturală protejată.

Timp de 13 ani, toți PSD-iștii care au condus Primăria Pitești au pus bețe în roate proiectului care proteja pădurea noastră de rechinii imobiliari. Timp de 13 ani au dat autorizații de construire în pădure, au retrocedat-o și au decimat-o, hectar cu hectar.

Acum, sub pretextul transformării în „pădure-parc”, Pădurea Trivale nu va mai putea fi declarată arie naturală protejată. Rechinii imobiliari din jurul lui Gentea vor avea liber să intre cu buldozerele în pădure.

Nu putem permite așa ceva! Am strâns peste 2.000 de semnături pentru salvarea Pădurii Trivale. Am arătat că piteștenii își doresc ca pădurea să fie arie naturală protejată, să fie o pădure de care să se bucure copiii și nepoții noștri, nu doar o parcelă de pământ din care Gentea, alături de consilierii PSD și o parte dintre consilierii PNL, să câștige bani.

Vrem aer curat, nu blocuri, case și alte construcții în pădure!

Joi vom pune pe masa Consiliului Local semnăturile strânse pentru salvarea Pădurii Trivale.

Îi transmit și aici lui Cristian Gentea: nu te atinge de Pădurea Trivale! Este pădurea piteștenilor, nu pădurea ta și a sponsorilor tăi!”, transmite deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Informații despre proiect, AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *