Update, ora 18:20

ISU Argeș: „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul căzut din sistemul de încălzire”. 

Știrea inițială, ora 17:50

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit într-un incendiu care a izbucnit în această după-amiază în locuința sa din comuna argeșeană Stâlpeni. Bărbatul era imobilizat la pat. Pompierii vor stabili cauza incendiului.

„În seara zilei de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Stâlpeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au luat primele măsuri pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni în vederea stingerii incendiului.

După stingere, un bărbat de 59 de ani din aceeași localitate, locatar al imobilului (cu probleme medicale – imobilizat la pat), a fost găsit decedat.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), cercetările fiind preluate de polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Câmpulung.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale”, informează Poliția Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *