O femeie din Merișani i-a reclamat ieri unui agent de poliție aflat în patrulare alături de un jandarm că o minoră de 15 ani din aceeași localitate este șantajată de un individ cu fotografii în care fata apare în ipostaze indecente, „urmând să se întâlnească cu cel în cauză pentru a-i da o sumă de bani”, potrivit Poliției Argeș.

Având în vedere timpul scurt până la momentul stabilit pentru întâlnire, polițistul, care are și calitate de organ de cercetare al Poliției Judiciare, a întocmit documentația premergătoare, după care l-a depistat în flagrant delict pe șantajist în timp ce primea banii.

Individul, un piteștean în vârstă de 19 ani, a fost dus la sediul Poliției Municipiului Pitești, acolo unde polițiștii Biroului de Investigații Criminale au continuat administrarea de probatoriu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada decembrie 2020-februarie 2022, persoana vătămată i-a dat șantajistului diverse sume de bani. Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru șantaj în formă continuată și violarea vieții private.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv. Sursa: adevarul.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.