Eva Maria Cornea este o fetiță minunată, în vârstă de doar nouă ani, din Pitești. Recent, micuța a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică tip B.

Imediat după aflarea diagnosticului, mama ei s-a interesat și a aflat că o clinică din Italia tratează copiii afectați de această boală cumplită. Mama a trimis rezultatele analizelor făcute în țară, iar medicii de la clinica din Italia i-au comunicat că fetița ei trebuie să înceapă urgent tratamentul.

Costurile sunt mari, iar tratamentul necesită o perioadă îndelungată de timp. Părinții fac un apel către oameni să îi ajute pentru ca micuța lor comoară să se însănătoșească: „Costurile totale pentru astfel de terapii sunt foarte ridicate și de durată, de aceea nu știm la acest moment să estimăm suma de care este nevoie.

Vă rugăm să facem un efort colectiv, din puținul fiecăruia, pentru a veni în sprijinul ei. O astfel de situație necesită dăruirea noastră! Puținul fiecăruia este o bucățică din totul necesar Evei în lupta cu această boală cruntă”.

Donații pot fi făcute în următorul cont, deschis la BRD pe numele mamei micuței: CARMEN CORNEA – RO31BRDE030SV19463260300 – cu specificația „DONAȚIE”.

Astăzi a fost creat pe Facebook și un grup public pentru susținerea acestei cauze nobile, „Împreună pentru Eva”. Grupul poate fi accesat AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *