Un nou proiect imobiliar așteaptă aprobarea Consiliului Local Pitești. Este vorba despre un ansamblu de imobile de locuințe, care ar urma să fie construit pe strada Dumitru Brătianu.

Potrivit proiectului, trei clădiri cu un total de 168 de unități locative vor fi construite pe un teren de 9.756 de mp situat pe strada Dumitru Brătianu, nr. 28. Proiectul prevede și construirea unui spațiu pentru servicii.

Ar urma să fie amenajate 188 de locuri de parcare (la subsolul clădirilor și suprateran) și spații verzi pe o suprafață de 1.695 de mp. Viitorul ansamblu de locuințe va avea și un loc de joacă pentru copii.

Precizăm că proiectul, care este al SC Bomax Imobiliare SRL din Pitești, a primit aviz favorabil de la Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU) a municipalității și de la arhitectul-șef Andrada Toader Pasti Dinu. Cele două avize au, însă, o diferență în ceea ce privește regimul de înălțime. În timp ce CTATU a aprobat un regim de înălțime cu demisol+parter+2 etaje, arhitectul-șef a dat aviz pentru subsol+parter+2 etaje.

Terenul pe care ar urma să fie construit noul ansamblu rezidențial este în zona vestică a Piteștiului, în spatele stadionului, între Turcești, Calea Drăgășani și Tancodrom. (Foto: descriptiv. Sursa: arhon.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *