Începând din primăvara acestui an, pacienții Centrului Medical Medicover Pitești „Doctor Luca” pot beneficia de expertiza doctorului Mihai Marian Alexandru, medic specialist în reumatologie.

Cu o vastă experiență profesională, dr. Mihai Marian Alexandru este pregătit să asigure un nivel înalt de calitate în ceea ce privește consultațiile și să recomande tratamente personalizate.

Dr. Mihai Marian Alexandru a participat la numeroase proiecte de informare, consiliere și educare, participări care l-au ajutat să își extindă aria de competențe. Experiența sa profesională îl ajută să diagnosticheze o gamă largă de afecțiuni reumatologice, precum artrita reumatoidă, lupusul eritematos sistemic, spondilita anchilozantă, osteoartrita, osteoporoza, guta și fibromialgia.

Consultația de reumatologie implică examinare fizică, anamneză și teste de laborator (cum ar fi analizele de sânge, radiografii și RMN), pentru a diagnostica bolile reumatice. Diagnosticarea acestor boli poate fi complexă și necesită adesea o evaluare atentă a simptomelor și a rezultatelor testelor.

Tratamentele pentru boli reumatologice pot include administrarea de medicamente (cum ar fi antiinflamatoarele nesteroidiene, corticosteroizii, modificatori ai răspunsului biologic și agenții antireumatici modificatori ai bolii), terapii fizice și, în anumite cazuri, intervenții chirurgicale.

Controlul durerii este o componentă esențială a îngrijirii reumatice, având în vedere că multe dintre afecțiunile reumatice se caracterizează prin durere cronică.

În cadrul consultului de specialitate, în funcție de particularitățile fiecărui caz, dr. Mihai Marian Alexandru le oferă pacienților informații esențiale despre natura bolii, impactul potențial asupra vieții lor cotidiene și cele mai eficiente metode pentru gestionarea simptomelor.

Dacă suferiți de oricare dintre afecțiunile menționate mai sus sau dacă observați existența unor simptome care interferează cu activitățile dumneavoastră zilnice, consultul reumatologic poate fi un prim pas spre vindecare.

Programați-vă acum pentru un consult de specialitate, la numărul de telefon 0248.222.282.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *