12 februarie 2021 a fost ziua în care medicul chirurg Marin Georgescu și-a luat rămas bun de la colectivul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” din Pitești. După 37 de ani de activitate profesională la Spitalul Militar, spital pe care l-a servit atât ca militar, cât și în rezervă ca medic, doctorul emerit s-a pensionat.

În ultima sa zi de lucru, colegii i-au organizat o festivitate de retragere, ocazie cu care, în mod simbolic, colonelul medic Tudor Gheorghe, comandantul spitalului, i-a înmânat o diplomă în semn de mulțumire și apreciere.

„Vă mulțumim că ați fost alături de noi, vă asigurăm de tot respectul și aprecierea noastră pentru tot efortul depus în această perioadă și vă dorim multă sănătate și o pensie liniștită!”, i-a transmis colectivul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”.

Medic cu grad de colonel, cu două avansări la excepțional pentru merite deosebite în activitate, cu numeroase participări la congresele și conferințele de chirurgie generală și endoscopică și chirurgie flebologică, Marin Georgescu are la activ 40.000 de intervenții chirurgicale efectuate ca prim-operator și peste 10.000 de intervenții laparoscopice.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Un comentariu

  1. MEM

    17-02-2021, 18:44 la 18:44

    Respect!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *