Spitalul Orășenesc Mioveni își extinde gama de servicii oferite pacienților. Din această săptămână, spitalul va oferi servicii de diagnostic și tratament pentru afecțiunile coloanei vertebrale și afecțiunile ortopedice și traumatologice ale aparatului musculo-scheletal. Serviciile vor fi asigurate de doi medici de la Spitalul Clinic Colentina din București.

Mihai Măgurean, medic primar, este specialist în ortopedie și traumatologie, cu o bogată activitate ca cercetător științific. Ocupă funcția de șef al Compartimentului de Neurochirurgie-Chirurgie spinală la Spitalul Colentina.

Mihai Mardare, doctor în medicină, este medic specialist în ortopedie-traumatologie, specializat la Oxford University Hospitals din Anglia în chirurgie spinală și cu diverse stagii de pregătire în mari spitale din Marea Britanie (din Londra, Southampton sau Exeter), fiind membru EUROSPINE – Societatea Europeană de Chirurgie Spinală.

Cei doi medici specialiști sunt recunoscuți pentru rezultatele muncii lor, obținute atât prin intervenții uzuale, precum și prin intervenții minim invazive, pentru cele mai dificile afecțiuni ale coloanei vertebrale (tumori grave, aborduri multiple și afecțiuni traumatice), toate cu minimizarea complicațiilor, a medicației necesare și a perioadei de internare și de recuperare.

Pentru detalii și programări cei interesați pot suna la numărul de telefon 0372.79.12.12.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *