Începând din 17 iunie 2024, un nou specialist în obstetrică-ginecologie se alătură echipei Medicover Pitești-Doctor Luca. Dr. Eugen Căne, de la prestigiosul Spital Clinic Filantropia din București, este medic primar obstetrică-ginecologie, cu stadiu de supraspecializare în chirurgie ginecologică oncologică realizat în Franța.

Vă puteți programa pentru o consultație de specialitate chiar începând de astăzi, la numărul de telefon 0248.222.282.

Dr. Eugen Căne, medic primar obstetrică-ginecologie, are o experiență profesională de peste 15 ani și va oferi în cadrul Clinicii Medicover Pitești-Doctor Luca o gamă extinsă de servicii medicale. Acestea acoperă toate aspectele necesare pentru îngrijirea optimă a pacientelor. Serviciile sale variază de la consultații de specialitate, care includ evaluări detaliate și planuri de tratament personalizate, până la ecografii ginecologice și obstetricale de înaltă precizie, toate adaptate nevoilor și particularităților fiecărui caz în parte.

Printre competențele profesionale ale dr. Eugen Căne se numără:

-ultrasonografie obstetricală și ginecologică;

-colposcopie;

-chirurgie laparoscopică ginecologică;

-uroginecologie.

Clinica Medicover Pitești-Doctor Luca este onorată să aibă în echipă un alt medic cu expertiză profesională de vârf, care manageriază cu succes cazurile complexe. Vă puteți programa chiar acum pentru un consult de specialitate la dr. Eugen Căne, la numărul de telefon 0248.222.282.

Consultul ginecologic este recomandat chiar și în absența simptomelor, pentru că o mare parte dintre afecțiunile ginecologice sunt asimptomatice. În această categorie intră și cancerul de col uterin, care poate fi depistat în fazele timpurii printr-o simplă vizită la medic.

Dacă ai simptomele de mai jos, consultul ginecologic este recomandat:

Dureri pelvine

Durerile pelvine persistente sau severe pot indica multiple probleme ginecologice, cum ar fi endometrioza, chisturile ovariene, infecțiile pelvine sau fibromul uterin. Este important să consulți un ginecolog pentru a afla cauza durerii și pentru a primi tratamentul corespunzător.

Sângerări menstruale anormale

Orice modificare semnificativă în ciclul menstrual, cum ar fi sângerările foarte abundente, perioadele extrem de dureroase (dismenoree) sau sângerările între cicluri, ar trebui să fie investigată. Aceste simptome pot fi semne ale unor afecțiuni precum fibromul uterin, polipii endometriali sau tulburările hormonale.

Secreții vaginale anormale

Secrețiile vaginale neobișnuite ca aspect, miros sau consistență pot semnala infecții vaginale sau alte afecțiuni. Infecțiile bacteriene, vaginoza bacteriană, infecțiile cu transmitere sexuală și candidoza sunt doar câteva dintre posibilele cauze. Un ginecolog va putea efectua testele necesare pentru a stabili un diagnostic precis și a recomanda tratamentul potrivit.

Dr. Eugen Căne este unul dintre profesioniștii care se remarcă printr-o abordare empatică a fiecărui caz, asigurând îngrijire medicală de înaltă calitate și sprijin constant pacientelor. Programează-te acum!

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *