Cu puțin timp în urmă s-a încheiat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești partida FC Argeș-FCSB. Contând pentru a doua etapă din play-off-ul Ligii I de fotbal, meciul s-a încheiat cu victoria lui FCSB: 3-2 (1-1).

Scorul a fost deschis de FCSB, în minutul 38, prin reușita lui Tănase. Șerban a egalat în minutul 43, din penalty. Bucureștenii au preluat din nou conducerea în minutul 55, același Tănase marcând din lovitură de pedeapsă.

Piteștenii au egalat iar, tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 73, prin Said. Alb-violeții au restabilit echilibrul pe tabela de marcaj jucând în 10 oameni, la puțin timp după eliminarea lui Șerban (cartonaș roșu pentru un gest nesportiv la adresa lui Tănase).

În ultimul minut al prelungirilor (au fost dictate 4 minute de prelungiri), FCSB a înscris golul victoriei, prin Dumiter.

Mai precizăm că în minutul 34, la 0-0, piteștenii au cerut penalty după un henț în careu făcut de un fundaș de la FCSB, penalty refuzat de arbitru.

La capătul unui meci cu nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă și o eliminare, meci aprig disputat, FC Argeș a pierdut cu 2-3 în fața lui FCSB.

Partida din această seară de pe stadionul „Nicolae Dobrin” s-a jucat în fața unui public numeros.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.