Update, 26 martie 2021, ora 08:30

Consiliul Local Pitești a aprobat, în ședința sa ordinară în plen din 25 martie, prelungirea contractelor de închiriere până la 30 septembrie 2021.

Update, 23 martie 2021, ora 11:45

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că licitația pentru modernizarea stațiilor de autobuz a fost anulată și că va fi reluată în jurul datei de 1 aprilie 2021.

Știrea inițială, 19 martie 2021, ora 17:00

Primăria Pitești propune din nou prelungirea, de această dată până la 30 septembrie 2021, a contractelor de închiriere către comercianți a spațiilor din stațiile de autobuz ale societății Publitrans.

Măsura este propusă în contextul în care Primăria întârzie concretizarea mult trâmbițatului proiect de modernizare (cu fonduri europene) a stațiilor de autobuz, modernizare care ar conduce la eliminarea comerțului din aceste stații.

Propunerea Primăriei va fi supusă dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen din 25 martie 2021 a Consiliului Local.

Societățile comerciale care au închiriate spații în stațiile de autobuz ale firmei de transport local de călători a municipalității piteștene – Publitrans – vând produse alimentare preambalate și diverse produse nealimentare. Majoritatea au contracte de închiriere încă din anul 2005. În funcție de amplasament, chiria este de 4,26 de euro, de 5 euro (în cele mai multe dintre cazuri) sau de 6 euro (inclusiv TVA) pe mp pe lună. (Sursă foto: Victor Silaghi)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *