Gheorghe Iliescu (foto), consilier local USR în Mărăcineni, a obținut aprobarea în Consiliul Local pentru două proiecte necesare comunei:

-amenajarea trecerilor de pietoni de pe DN 73 (supranumit „șoseaua morții” din cauza numeroaselor accidente de circulație soldate cu victime), în Mărăcineni, cu sisteme inteligente de iluminat;

-reabilitarea drumului Gării Ciumești prin pietruire.

„Pe DN 73 au loc frecvent accidente în care sunt loviți mortal pietonii. Având în vedere acest fapt și cunoscând chiar o parte dintre rudele îndurerate ale unor victime, am considerat necesară această măsură suplimentară de prevenție, care sper să ajute. Au înțeles clar toți consilierii locali că amenajarea trecerilor de pietoni nu este un moft. Iluminarea va trebui să se facă cu sisteme inteligente de tip led cu lumină asimetrică, pentru crearea unui contrast puternic între trecerea de pietoni și suprafața carosabilului.

Cât despre drumul de la stația CFR Ciumești, care deservește Uzina Dacia, cred că reabilitarea acestuia într-un mod civilizat era necesară pentru un Mărăcineni care se vrea a fi o comună europeană”, argumentează Gheorghe Iliescu.

Mă bucur că proiectele de anul acesta, spre deosebire de anul trecut, au fost votate de ceilalți consilieri, și nu oricum, chiar în unanimitate. Voi continua și cu alte proiecte pentru localitatea noastră. Le mulțumesc tuturor oamenilor care mă susțin. Împreună cu voi putem fi și mai puternici”, transmite consilierul local USR din Mărăcineni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *