Marile magazine, apel către cumpărători după ce autoritățile au anunțat că luni, 9 noiembrie 2020, pentru o perioadă de 30 de zile, România va intra în carantină parțială din cauza creșterii alarmante a numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

„Magazinele membrilor Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite (atât la raft, cât și în depozite) cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca la acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și a numărului de consumatori.

AMRCR îi asigură pe toți cei care sunt clienți ai magazinelor membrilor Asociației că la nivelul acestora sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale.

Vă informăm că au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.

Facem un apel către toți consumatorii să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță etc.) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine referitoare la accesul în magazine.

Totodată, îi asigurăm pe toți clienții că magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare.

AMRCR este în contact și coordonare permanentă cu autoritățile centrale pentru orice chestiune legată de buna funcționare a magazinelor și respectarea tuturor reglementărilor în vigoare”, transmite Asociația. (Sublinierea aparține redacției)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *