Managerul interimar al Spitalului Municipal Câmpulung, Petrina Florea, a primit o amendă de 5.000 de lei în urma unui verificări făcute de echipa de control constituită prin ordin de prefect.

„La Câmpulung, când au ajuns membrii echipei de control, au găsit mai multe persoane, angajați ai unității spitalicești, fumând la etajul 5, deasupra Secției Pediatrie, și la etajul 4, pe terasă la Secția Neonatologie. I-a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 5.000 de lei managerului interimar al Spitalului.

Tot aici, în curtea spitalului mai exact, erau parcate mașini care în caz de incendiu ar fi făcut imposibil accesul mașinilor de intervenție.

În timpul controlului, inspectorii ISU au cerut să fie mutate mese, cutii cu echipamente și diverse materiale care erau pe căile de acces și ar fi îngreunat evacuarea în caz de urgență.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Argeș au concluzionat că nu există dotare minimă la grupurile sanitare și sonerii la pat și că ușile blocului alimentar au un grad avansat de uzură”, informează prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Amintim că pe 10 august prefectul Radu Perianu a înființat o comisie care să verifice spitalele din județul Argeș: „Am dispus înființarea unei comisii mixte de control care va desfășura acțiuni de verificare în spitalele din Argeș. Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-am primit de la argeșeni nemulțumiți de serviciile oferite de unitățile medicale publice”. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *