Iubitorii de teatru sunt așteptați în perioada 15-17 octombrie 2021 la Festivalul Național de Teatru Ludicus. Evenimentul, devenit deja tradiţie şi ajuns anul acesta la ediţia a XVII-a, este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria oraşului Mioveni.

Spectacolele se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni, participanţii urmând să fie împărţiţi pe două categorii de vârstă: gimnaziu (10-14 ani) şi liceu (14-18 ani). În competiţia din acest an, în urma preselecției vor fi acceptate 6 trupe, pentru care juriul va acorda nu mai puțin de 18 premii la diverse categorii.

Înscrieri se pot face în perioada 23 august-4 septembrie, urmând ca înregistrările video transmise de tinerii artiști să treacă prin procesul de preselecție, care se va finaliza până pe 12 septembrie, data la care vor fi anunțate trupele selectate să participle la festivalulul de la Mioveni.

Trupele interesate se pot înscrie AICI.

Informații detaliate referitoare la condițiile de participare, organizare și jurizare pot fi solicitate la adresa de e-mail centrulculturalmioveni@yahoo.com sau la numărul de telefon 0348.445 856.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *