Din ce în ce mai multe accidente pe șoselele din județul Argeș și din ce în ce mai multe cu victime pietoni. Nu puține chiar pe trecerile care le sunt destinate.

Cel mai recent s-a produs în această seară, în jurul orei 18:00, în municipiul Pitești, pe Calea București, pe trecerea de pietoni dinspre calea de acces către piața agroalimentară Ceair.

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Pentru că a suferit răni în urma accidentului, femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență.

La volanul autoturismului era o șoferiță, de 44 de ani, din Bascov. Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească dacă accidentul a avut loc din pricina vitezei, a neatenței sau a altor cauze.

„O femeie de 44 de ani din Bascov care conducea un autoturism pe Calea București, din direcția Centru către Podul Viilor, a accidentat o femeie de 80 de ani din Pitești, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Femeia de 80 de ani a fost rănită și transportată la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, ne comunică Biroul de presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *