Update, ora 14:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vânt puternic, avertizare care vizează și extremitatea nordică a județului Argeș. Codul galben este valabil mâine, 4 februarie 2021, între orele 06:00 și 21:00.

În intervalul menționat, vântul va avea intensificări temporare în nord-vestul și centrul țării cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse de 70…80 km/h.

În zona montană vântul va prezenta intensificări cu viteze de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1.700 de metri, îndeosebi în Carpații Orientali, rafalele vor depăși 90…120 km/h, spulberând zăpada și determinând diminuarea vizibilității.

Notă: intensificări ale vântului, cu viteze în general de 40…50 km/h, se vor semnala local și în restul teritoriului. În noaptea de joi spre vineri (4/5 februarie) vântul va mai prezenta intensificări în zona de munte și în nord-est.

Știrea inițială, ora 10:15

Localități argeșene, sub cod galben. Mai multe localități din județul Argeș sunt de la ora 10:00 sub cod galben de tip nowcasting de ceață.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 12:00 se află sub avertizare meteo orașul Topoloveni și comunele Călinești, Bascov, Leordeni, Bogați, Merișani, Priboieni, Budeasa, Căteasca, Rătești, Cocu, Băbana, Cuca, Cotmeana, Morărești, Drăganu și Poienarii de Argeș.

Local, ceața va determina reducerea vizibilității la sub 200 de metri, informează Administrația Națională de Meteorologie. (Foto: descriptiv. Sursă: cancan.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *