Au fost scoase la licitație serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție a viitoarelor două noi autogări din Pitești (puncte de transfer pentru integrarea operațională a transportului public urban și periurban). Valoarea contractului se ridică la circa 2.987.986 de lei, proiectul fiind finanțat cu bani europeni.

Potrivit anunțului de licitație, proiectul va presupune, în principal, următoarele:

-achiziționarea de containere prefabricate cu destinația de grupuri sanitare, sală de așteptare și stații de așteptare autobuz/microbuz;

-refacerea platformelor aferente punctelor de transfer;

-achiziționarea de automat pentru eliberarea și încărcarea de carduri, totemuri, container pentru grupuri sanitare, container pentru grup sanitar destinat persoanelor cu dizabilități, container pentru sală de așteptare și coșuri de gunoi cu trei compartimente.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 3 februarie 2021, ora 15:00.

Conform Primăriei, viitoarele autogări vor fi amplasate în zona Bowling și, respectiv, la capătul de linie Publitrans de pe strada Gheorghe Doja. Cele două viitoare noi autogări – ale municipalității piteștene – li se vor adăuga celor private, care funcționează în zona străzii George Coșbuc și, respectiv, în Târgul din Vale (foto).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *