Liberalii piteșteni i-au șters pe primarul Cristian Gentea și pe inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, ambii de la PSD, dintr-o fotografie în care cei doi apăreau alături de mai mulți elevi premiați pentru obținerea mediei 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

Poza a fost făcută la sediul Inspectoratului Școlar Argeș și postată ieri de primarul Piteștiului pe pagina sa de socializare. Ulterior, o fotografie de la eveniment a fost publicată și pe pagina de Facebook a PNL Pitești, cu diferența că din ea au fost „eliminați” Gentea, Tudosoiu, dar și liberalul Cristinel Crețu, inspector școlar general adjunct.

„Ei (n.r. – peneliștii) ar vrea să semnalizeze că, de fapt, nu sunt un PSD mai galben și nu le plac pesediștii decât la guvernare și la împărțit joburi și cașcaval, dar nu mai păcălesc pe nimeni. De râsul curcilor!”, comentează deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu, cel care a sesizat public „trucajul”.

„Adulții din poză au fost șterși pentru că este meritul exclusiv al elevilor și cei mari nu aveau ce să caute. Banii sunt de la Ministerul Educației”, transmite PNL Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *