Capacitatea de testare a laboratorului de analize RT-PCR de la Spitalul Mioveni s-a redus începând de astăzi, 3 noiembrie 2020.

Invocând motive obiective, conducerea spitalului anunță că laboratorul va funcționa la capacitate redusă doar pentru o perioadă de câteva zile.

Potrivit sursei citate, prioritare au devenit testările pentru diagnosticarea cu COVID-19 a pacienților Spitalului Orășenesc Mioveni, testările solicitate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, testarea persoanelor programate pentru intervenții/tratament medical și a persoanelor nevoite să călătorească în străinătate în interes de serviciu.

„Persoanele deja programate vor fi reprogramate pentru săptămâna următoare. Vă asigurăm de faptul că nicio programare deja confirmată nu va fi refuzată, însă persoanele care doresc să efectueze testări la cerere vor trebui să se reprogrameze sau pot apela la serviciile celorlalte laboratoare RT-PCR autorizate în județul Arges.

Echipa managerială a spitalului și conducerea laboratorului depun toate eforturile pentru a remedia situația cât mai rapid”, informează conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *