Jean Vlădoiu (54 de ani) nu mai este manager sportiv la FC Argeș. Cele două părți au reziliat contractul pe cale amiabilă.

„Au fost doi ani de excepție, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeș într-un moment greu și am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-și atingă obiectivele.

Din păcate, în acest sezon așteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat și mi-l asum și acum, la final. Din acest motiv am considerat că este momentul să mă retrag din funcția de manager sportiv, dar să rămân același înflăcărat suporter al echipei FC Argeș.

Le mulțumesc tututor colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere. Hai, FC Argeș!”, a declarat Jean Vlădoiu, potrivit site-ului oficial al clubului alb-violet.

Ion Vlădoiu a fost numit manager sportiv la FC Argeș la sfârșitul lunii decembrie 2022, contractul fiind semnat pentru o perioadă de patru ani (aici amănunte). (Sursă foto: Facebook.com/Fotbal Club Argeș Pitești)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *