După ce luna trecută a devenit campion național la Skandenberg-Armwrestling la categoria 70 de kg seniori – brațul stâng și vicecampion național – brațul drept, Alin Nedelescu, un tânăr jandarm argeșean, a făcut parte din lotul național care a reprezentat România la Campionatul European.

Desfășurat în perioada 3-11 mai 2024 în Bratislava (Slovacia), Campionatul European de Skandenberg-Armwrestling a reunit peste 1.000 de sportivi din 27 de țări. Alin Nedelescu a ocupat locul 4 la categoria 70 de kg seniori.

Jandarmul argeșean a făcut parte din lotul național pentru al nouălea an consecutiv.

Alin Nedelescu are 25 de titluri de campion național și este dublu campion european, vicecampion european și multiplu campion balcanic și a ocupat locul 4 la Campionatele Mondiale de Skandenberg-Armwrestling.

Sergentul major Alin Nedelescu face parte din echipa jandarmilor argeșeni de la începutul acestui an, fiind absolvent, în anul 2022, al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *