„Vom reporni USR cu toată forța” – este mesajul pe care îl transmite Ionuț Moșteanu în contextul alegerilor interne din USR.

Toți colegii au disponibilitate să organizăm tranziția către o nouă conducere a partidului într-un mod cât mai simplu și clar, lipsit de orice posibilitate de contestare juridică, pentru că vedem ce au făcut PSD și PNL de-a lungul anilor și știm că au toate instituțiile și vor încerca să conteste dreptul USR de a fi pe buletinele de vot la alegerile care urmează până la sfârșitul anului.

Suntem oameni responsabili și vom reporni USR cu toată forța!

Următoarele alegeri sunt cele prezidențiale și așteptăm tot felul de surprize din partea PSD și PNL, care vedem că se joacă cu calendarul de alegeri ca și cum joacă alba-neagra în curte. Așa tratează ei democrația”, declară deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR și vicepreședinte la nivel central al partidului.

În acest moment, toate filialele USR derulează alegeri pentru desemnarea delegaților la Congres. Amintim că pentru funcția de președinte al partidului s-au înscris 10 candidați – aici amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *