Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș, Diana Buzoianu, inițiatoare a proiectului de lege „DNA-ul pădurilor”, și senatorii USR Narcis Mircescu și Irineu Darău au fost astăzi pe străzile din Pitești, Câmpulung și Mioveni pentru a aduna semnături în favoarea înființării unei Direcții specializate în investigarea infracțiunilor de mediu.

„În Argeș, și în special în Pitești, avem o binecuvântare: Pădurea Trivale. O pădure care, însă, este văzută ca o pradă de foarte mulți rechini imobiliari și de foarte mulți politicieni. Nu o să permitem să se mai taie din Pădurea Trivale! De 13 ani suntem blocați în încercarea de a o declara arie naturală protejată. E timpul să trecem de chichițele birocratice și să o protejăm în mod real”, declară deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu.

Inițiativa USR Argeș pentru declararea Pădurii Trivale ca arie naturală protejată de interes național a adunat deja peste 2.000 de semnături de la oameni. „Facem apel la cetățenii care își doresc un mediu sănătos pentru ei și generațiile viitoare să ne sprijine în această cauză”, afirmă Ionuț Moșteanu.

Amintim că astăzi Caravana „DNA-ul Pădurilor” a ajuns și în Argeș, unul dintre județele cu defrișări ilegale.

Deputatul USR Diana Buzoianu, vicepreședintă a Comisiei de Mediu din Cameră și inițiatoare a proiectului alături de colegii săi de partid Stelian Ion și Silviu Dehelean, a participat în Pitești la o conferință de presă pe această temă (aici imagini și subiectul pe larg).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *