Ionuț Moșteanu este primul parlamentar de Argeș care reacționează la scandalul provocat de reprezentanții AUR la Parlament și aflat la această oră în plină desfășurare. „Extremiștii trebuie opriți!”, spune deputatul USR de Argeș.

„O mână de extremiști sunt lăsați și astăzi să facă haos în Parlament. Astăzi este despre gloanțe (n.r. – aici amănunte). Data trecută au pătruns în incinta Parlamentului și au vandalizat mașina unei ambasade. Data viitoare ce se va întâmpla?

USR cere controlul tuturor parlamentarilor de arme la intrare. La fel ca la aeroport.

„Jos cu hoții de copii!”, scandează ei. Și vă spun: nu, astăzi nimeni nu va fura niciun copil. Folosind tehnicile de propagandă învățate de Simion de la prietenii lui din serviciile rusești, au speriat oamenii cu o lege care face fix opusul: protejează copiii de separarea familiilor. Asta prevede legea. Sprijină familiile vulnerabile.

Acum, îl întreb și pe domnul Lucian Bode: de ce Jandarmeria permite ca o mână de câteva zeci de oameni să blocheze Parlamentul? Nu e prima oară când îi lăsați, domnule Bode. I-ați lăsat să zburde liber prin primării, să invadeze curtea Parlamentului. Extremiștii trebuie opriți!”, transmite Ionuț Moșteanu, parlamentar de Argeș și liderul deputaților USR.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *