Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu desființează triumfalismul cu care Consiliul Județean condus de pesedistul Ion Mînzînă a prezentat aprobarea temei de proiectare cu privire la viitorul drum expres Pitești-Mioveni.

„Drumul expres Pitești-Mioveni. Triumfalismul ascunde incompetență!

Luni a fost ședință de CJ, aceea în care PSD a mai „pompat” 55 de locuri în organigramă. Trompetele PSD din județ nu au zis nimic de asta, au anunțat însă triumfalist că CJ-ul a făcut un mare pas cu drumul expres Pitești-Mioveni.

Hai să vă zic care e marele pas: au aprobat tema de proiectare pentru studiul de fezabilitate. Mai exact, au stabilit că studiul de fezabilitate urmează să proiecteze un drum expres între Pitești și Mioveni pe un traseu stabilit în noiembrie 2021.

Ca să vedeți ce viteză are CJ-ul: din nioiembrie 2022, când au semnat protocolul cu CNAIR pentru preluarea proiectului, și până în august 2023 au reușit să producă doar câteva pagini cu tema de proiectare care era deja făcută de CNAIR înainte de prima licitație din 2020, la care s-au adăugat detalii din procedura de selectare a traseului. 9 luni pentru ceva ce era deja făcut! 9 luni ca să stabilească un lucru simplu: drumul expres va fi… drum expres!

Și ca să fie treaba treabă, nici nu au fost în stare să facă documentul ăsta cu sutele de angajați de la CJ, ci au plătit o firmă de consultanță cu un angajat să le facă treaba!

Urmează caiet de sarcini SF, licitație SF, execuție SF (studiile geotehnice, arheologice, topografice, avize, acord de mediu etc.), proiectare, licitație, execuție. Să se calculeze în cât timp vor fi gata cei 10 km de drum expres sub bagheta PSD Argeș!”, spune deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *