Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu cere demiterea lui Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, și a directorului general al Poliției Locale Pitești, Valerică Nicolae. Cererile lui Moșteanu vin ca urmare a dosarului de corupție care îl are ca subiect pe Ion Georgescu, primarul suspendat al Mioveniului.

„Domnule Alexandru Rafila, cât mai dormiți? Ginerele primarului șpăgar din Mioveni conduce și astăzi spitalul orașului. Nu și-a dat demisia.

Solicit să trimiteți imediat corpul de control la Spitalul Mioveni pentru a afla câte alte cazuri de angajări pe pile, cu 30.000 de euro funcția, au mai avut loc în trecut. Se știa în județ despre asta, iar pentru primarul din Mioveni părea o activitate comună. De asemenea, ginerele primarului trebuie demis din funcția de manager al spitalului.

Domnule Cristian Gentea, cât mai dormiți? Cel care a luat șpagă este astăzi în arest, dar cel care a oferit șpaga este în funcție. Vrea să iasă la pensie din funcția de șef al Poliției Locale.

Singurul lui regret e că nu i-a ieșit șpaga, nu că a dat-o. 30.000 de euro pentru șeful Poliției Locale din Pitești era o șpagă pe care a dat-o la prima strigare. Poate îi verifică și ANI averea.

Ce încredere putem avea într-un șef de poliție locală șpăgar? Acum vedem și de ce Poliția Locală din Pitești este într-o stare deplorabilă. O poliție locală care funcționează drept jucăria primarului, nu pentru a ne apăra și a face ordine în oraș”, acuză deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *