După doi ani de mandat, primarul Piteștiului, Cristian Gentea (PSD), „a făcut puțin spre nimic”, acuză deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

„A făcut puțin spre nimic. (…) Îi recomand domnului Gentea să stea mai mult pe stradă, să stea mai mult de vorbă cu cetățenii, să stea mai mult în Primărie decât stă pe stadioane (n.r. – aluzie la implicarea directă a primarului la FC Argeș), pentru că buna administrare se face în dialog cu cetățenii și lucrând cu instituțiile și echipele din subordine”, a afirmat Ionuț Moșteanu într-o conferință de presă care a avut loc astăzi la sediul USR Argeș din Pitești.

Printre altele, deputatul Moșteanu îi reproșează primarului Cristian Gentea că în cei doi ani de mandat nu a reabilitat niciun kilometru din rețeaua de conducte a Termoficării, deși în alegeri a promis reabilitarea a nu mai puțin de 70 de kilometri. De asemenea, parlamentarul critică lipsa locurilor de parcare, lipsa unor proiecte de infrastructură pentru decongestionarea traficului rutier în Pitești și activitatea de salubrizare.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *