Update, ora 23:10

„Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la o persoană sancționată pentru depășirea regimului legal de viteză, pentru corecta informare a opinei publice Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 iulie anul curent, poliţiştii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 62 de ani care conducea un autoturism pe DN 73 pe raza localității Mărăcineni fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 102 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Persoana în cauză nu a avut obiecțiuni și a semnat procesul-verbal de contravenție”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Știrea inițială, ora 22:15 

Azi după-amiază, Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș – a fost lăsat fără permis auto pentru depășirea vitezei legale.

Mînzînă a fost prins de polițiștii de la Serviciul Rutier Argeș conducând un autoturism (mașina de serviciu, un Duster) cu 102 km pe oră în localitate, pe raza comunei Mărăcineni, pe DN 73.

Polițiștii i-au dat avertisment scris și i-au reținut permisul auto în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *