Un muncitor de 28 de ani de la o firmă de confecții metalice din comuna Albeștii de Argeș a fost transportat azi la spital și internat, cu fracturi la piciorul și mâna stângă. Bărbatul a fost victima unui accident de muncă.

Accidentul a avut loc în timp ce muncitorul descărca profile metalice cu un motostivuitor. La un moment dat, motostivuitorul s-a răsturnat pe lateral.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul-ajutor și a constatat că bărbatul a suferit fracturi la piciorul și mâna stângă. A fost transportat, în stare de conștiență, la spital.

Poliția a făcut dosar penal. Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „Un bărbat de 28 de ani din Curtea de Argeș, angajat al unei societăți din Albeștii de Argeș, în timp ce efectua activități de descărcare a unor profile metalice cu un motostivuitor, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, s-a răsturnat pe lateral.

Bărbatul care se afla la volanul utilajului a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, precum și pentru neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, potrivit articolelor 196, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Din diagnosticul preliminar s-a stabilit că bărbatul ar fi suferit fracturi la membrul inferior stâng și membrul superior stâng, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri”. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *