Update, ora 22:40

Incendiul a fost stins. Din fericire, nu există victime. ISU Argeș informează: „Flăcările s-au manifestat la acoperișul casei și în interiorul acesteia, în trei camere, iar la o anexă de circa 100 de mp au ars o parte din acoperiș și mobilierul din două încăperi. Nu au fost persoane rănite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate”.

Știrea inițială, ora 20:20

Un incendiu puternic a izbucnit în această seară într-o gospodărie din comuna argeșeană Rătești, satul Tigveni.

Incendiul a afectat o casă fără etaj cu o suprafață de aproximativ 200 de mp și o anexă gospodărească. Potrivit primelor informații, focul se manifestă generalizat.

Pentru stingerea incendiului intervin două echipaje de pompieri, cu două autospeciale cu apă și spumă.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj cu ambulanță SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat în caz de nevoie. Cel puțin deocamdată, nu au fost raportate victime. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

  1. Ardiles Marean

    14-06-2024, 09:20 la 09:20

    Pompierii sunt criticati că au venit după mult timp. Dar adevărul este că în luna aprilie a acestui an primarul de la Căteasca a construit pe asfalt dâmburi, obstacole NEJUSTIFICATE, în satul Căteasca, şi trei astfel de piedici pe o distanţă de 800 m. Ca să vii de la Piteşti pe DJ702G trebuie să treci de 8 astfel de obstacole. Masina de pompieri, plină cu apă, pierde cel putin 2 – 3 minute pe putin la un singur obstacol. Înmulţiţi cu 8 şi o să vedeţi că se fac circa 30 minute! Suficient ca o casă să se facă scrum sau mai grav, să se piardă vieţi omeneşti. Primarul de la Căteasca a construit acele obstacoloe FĂRĂ AVIZUL Poliţiei, FĂRĂ AVIZUL ISU, fără vreun aviz! Acest primar inconstient a fost reales, dar asta nu înseamnă că nu va răspunde penal pentru abuzurile comise! Ca să nu mai vorbim de podul de la Căteasca sabotat si închis din 2021 !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *