Update, 12 decembrie 2023, ora 10:05

Pompierii au stabilit cauza incendiului: „Focul deschis în spații închise (de la o lumânare sau o candelă)”, informează ISU Argeș.

Update, 12 decembrie 2023, ora 07:55

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere, anunță Poliția Argeș: Femeia de 73 de ani nu prezenta arsuri vizibile, dar se afla în stop cardio-respirator.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”.

Update, 11 decembrie 2023, ora 22:55

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul victimei, o femeie în vârstă de 73 de ani. „Aceasta nu prezenta arsuri, ci posibil intoxicație cu monoxid de carbon”, precizează ISU Argeș.

În urma incendiului, mansarda și etajul 1 au fost distruse de flăcări. Pompierii intervin, în continuare, pentru stingerea completă a focarelor.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Știrea inițială, 11 decembrie 2023, ora 21:55

Este incendiu la această oră la o casă din comuna argeșeană Căteasca, satul Cireșu.

Din nefericire, pompierii au scos din interior o persoană care nu prezintă funcții vitale. Acesteia i se fac manevrele de resuscitare.

Pompierii acționează cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime. La fața locului intervin și două echipaje cu ambulanțe SMURD (una de prim-ajutor calificat și o alta de terapie intensivă mobilă).

Casa are în componența structurii și material lemnos, ceea ce face ca flăcările să se propage cu repeziciune. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *