Update, ora 17:30

Pompierii au stins incendiul și vor stabili cauza.

Două persoane din apartamentul în care a avut loc incendiul (un bărbat de 89 de ani și o femeie de 75 de ani) s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au fost transportate la spital. În cazul unei femei de 34 de ani – cu atac de panică – și al unui bărbat de 38 de ani – cu plagă la un deget – nu a fost nevoie de transportarea la spital, cei doi fiind asistați medical la fața locului.

Știrea inițială, ora 16:30 

Echipaje de pompieri intervin la această oră la blocul P 15 din cartierul piteștean Trivale, în zona complexului 2, acolo unde, în sufrageria unui apartament de la etajul trei, a izbucnit un incendiu.

Trei persoane – o femeie și doi copii – au fost evacuate cu o autoscară din locuința situată deasupra apartamentului în care s-a produs incendiul (apartament din care persoanele aflate înăuntru au ieșit singure).

De asemenea, nouă locatari din alte apartamente de pe aceeași scară a blocului au fost evacuați în siguranță.

Pompierii au localizat incendiul și acționează pentru lichidarea acestuia.

La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri cu țrei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o autoscară, două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *