Întregul colectiv de la Spitalul Județean de Urgență Pitești este alături de dr. Adriana Carmen Tuțescu, medic diabetolog, al cărei soț, Liviu-Florian Tuțescu, a murit. 

Inginerul Liviu-Florian Tuțescu a fost un excelent profesionist. De-a lungul carierei sale, a lucrat, printre altele, la Combinatul Petrochimic Midia Năvodari, Combinatul Petrochimic Arpechim Pitești și Rolast Pitești.

Familist convins și soț devotat, era tatăl unui băiat.

„Pierderea unei persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste și emoționante încercări ale vieții.

Colegii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești îi sunt alături doamnei doctor Tuțescu Adriana Carmen în aceste clipe de adâncă tristeţe pricinuite de pierderea soțului.

Deși este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu-i mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite, sperăm ca doamna doctor să-și găsească forța și motivația de a merge înainte.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, a transmis astăzi colectivul Spitalului Județean de Urgență Pitești, spital unde profesează dr. diabetolog Adriana Carmen Tuțescu.

Liviu-Florian Tuțescu a decedat vineri, 17 mai 2024, la vârsta de 66 de ani. Va fi înmormântat duminică, 19 mai, în cimitirul „Sf. Gheorghe” din Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *