Trei tineri de 19 ani au fost răniți și au ajuns la spital în urma unui accident de circulație care s-a produs azi-noapte, în jurul orei 01:40, în Bascov, pe DN 7C. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, tinerii au suferit răni la picioare.

Poliția face precizări cu privire la accident: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani din Bascov, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității sale de domiciliu, din direcția Pitești spre Curtea de Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind carosabilul și intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului față de sensul său de deplasare, care a fost proiectat într-un al doilea autoturism, parcat tot în afara carosabilului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

A rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a celorlalți doi ocupanți ai autoturismului, ambii de 19 ani, din Bascov și, respectiv, Sârbii Măgura, județul Olt, toți fiind transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal (n.r. – vătămare corporală din culpă), iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *