Update, ora 15:45

Biroul de presă al Poliției Argeș face precizări: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani din județul Constanța care conducea un ansamblu de vehicule pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un autoturism, condus în aceeași direcție de mers de o tânără de 18 ani din Pitești.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului și pasagerul din autoturism, un bărbat de 50 de ani din Pitești, au fost răniți și transportați la spital.

Va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Update, ora 15:15

Potrivit primelor informații, la volanul autoturismului se afla o fată în vârstă de 18 ani. A suferit un traumatism cranio-facial și o contuzie la o mână și acuza dureri toracice. A fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Tot la SJU a ajuns cu ambulanța și pasagerul din autoturism, de pe scaunul din dreapta față, un bărbat.

Din fericire, pe bancheta din spate nu era nimeni.

Știrea inițială, ora 14:50

Un accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu.

În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism și un autotren.

Două persoane aflate în autoturism au fost rănite, dar erau conștiente și cooperante. Vom reveni cu detalii.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *