Sărbătoarea Zilelor Orașului Mioveni, orașul tinereții, al uzinei Dacia și al cercetării nucleare, cu o istorie de peste 536 de ani, a demarat sâmbătă cu un maraton al distracției și continuă și astăzi, în același ritm.

La festivitatea de deschidere a evenimentului, primarul Ion Georgescu a dat startul distracției responsabile și al normalității, alături de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, de vicepreședintele CJ Marius Nicolaescu, de parlamentarii PSD de Argeș Remus Mihalcea și Nicolae Georgescu și de primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea.

Seara s-a încheiat cu super concertele susținute de 3 Sud Est și Andra, cele mai așteptate momente muzicale al acestui weekend în Argeș.

Programul din această seară

Spectacol de muzică populară – Centrul Civic;

Ora 17:30 – Spectacol Școala Populară de Arte și Meserii Pitești;

Ora 18:00 – Artiști locali;

Ora 18:30 – Ansamblul folcloric Plai de dor al Centrului Cultural Mioveni;

Ora 18:45 – Ansamblul folcloric Dorulețul;

Ora 19:00 – Concert Elena Sima;

Ora 19:30 – Ansamblul folcloric profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

De asemenea, Storm Riders RC Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, alături de Primăria orașului, le dedică ultima duminică din luna iunie bikerilor și iubitorilor de rock. Până aproape de miezul nopții, la marginea pădurii, în zona de picnic Făget, vor concerta Acoustic, Ultimul Tren, Taxi, Trooper și Direcția 5.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihaela Grigorescu
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *