Poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat cinci percheziții domiciliare în localitatea dâmbovițeană Petrești, la locuințele a trei tineri bănuiți de furt calificat.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2020, cei trei, de 19, 20 și, respectiv, 22 de ani, toți din Petrești, ar fi furat catalizatoarele montate pe trei autoturisme (mașini care erau transportate cu o platformă auto care se răsturnase, pe autostrada A1 București-Pitești, în urma unui accident rutier), precum și mai multe bunuri din cabină. Prejudiciul este estimat la aproximativ 10.000 de lei.

La percheziții, au fost identificate și indisponibilizate o parte din bunuri, prejudiciul fiind recuperat parțial.

5 persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru audieri. După administrarea probatoriului, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ancheta continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei. (Foto principal: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *