Marius Viorel Popescu, fost manager interimar al Spitalului Municipal Curtea de Argeș, în prezent consilier local PSD în Curtea de Argeș, a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate (ANI).

„S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 6 decembrie 2017-8 mai 2020, întrucât a exercitat simultan cu funcția de manager interimar al Spitalului Municipal Curtea de Argeș și funcția de consilier local, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006”, informează Agenția Națională de Integritate.

Potrivit legii, „persoana (…) față de care s-a constatat existența (…) stării de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică (…) pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *