Update, ora 21:20

În cursul acestei seri, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știrea inițială, ora 15:20

Astăzi, în jurul orei 12:00, pe DN 73, în Mărăcineni, un echipaj al Serviciului Rutier Argeș a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenție. Individul de la volan nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 km, până în Micești, acolo unde bărbatul a abandonat mașina și a fugit în pădure. A fost somat să se oprească, iar unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical. Individul nu s-a oprit nici atunci. În cele din urmă, oamenii legii l-au prins și imobilizat.

În urma verificărilor ulterioare, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din comuna argeșeană Stâlpeni, nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

A fost dus la Poliție pentru audieri, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat, să fie luate măsurile legale care se impun. Este posibil ca individul să fie reținut pentru 24 de ore.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *