Cu puțin timp în urmă, pe Arena Națională din Capitală, s-a încheiat Rapid București-FC Argeș, meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Gazdele au câștigat cu 2-0 (2-0), după o partidă pe care au controlat-o de la un capăt la altul.

Giuleștenii au încheiat conturile cu elevii lui Andrei Prepeliță încă de la debutul confruntării. Scorul a fost deschis de Stahl în minutul 9, trei minute mai târziu Rapid marcând din nou, prin Albu.

În repriza a doua, Rapid s-a rezumat să apere rezultatul. Piteștenii au fost, însă, neinspirați în faza ofensivă. Au avut primul șut pe spațiul porții abia în minutul 65, iar primele și singurele ocazii de gol, în minutele 79 și 82. În ciuda firavului asalt de la sfârșitul partidei asupra porții gazdelor, alb-violeții nu au reușit să înscrie. Impresia generală este că pe parcursul confruntării niciun moment nu s-a pus problema echipei câștigătoare, Rapid impunându-se meritat.

După eșecul din această seară FC Argeș rămâne pe locul 8 în clasament, cu 27 de puncte, în afara locurilor de play-off.

Etapa viitoare, FC Argeș va juca pe teren propriu cu Sepsi, pe 15 decembrie, de la ora 17:30. (Sursă foto: Captură video digisport.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *