Spectaculos final de partidă UTA Arad-FC Argeș, în această seară, pe stadionul „Francisc Neuman”! În numai 5 minute s-au înscris 3 goluri! Piteștenii au învins cu 2-1 (0-0), după un final dramatic de meci.

Chiar dacă din minutul 56 au jucat în superioritate numerică (Alexandru Benga, de la UTA, primind cartonaș roșu pentru fault), piteștenii au lăsat impresia că se mulțumesc și cu o remiză albă pe terenul arădenilor. Gazdele au profitat și au deschis scorul în minutul 85 prin Roger. Ce se mai putea întâmpla în doar câteva minute?

S-a întâmplat ceea ce, poate, nici suporterii cei mai înfocați ai lui FC Argeș nu mai așteptau: elevii lui Mihai Ianovschi au întors scorul în favoarea lor. Au egalat în minutul 87 prin Palici și au preluat conducerea în minutul 90 prin reușita lui Deslandes. FC Argeș bate cu 2-1 pe terenul arădenilor și se află la cea de a doua victorie consecutivă în deplasare, după succesul de la Botoșani.

Piteștenii acumulează puncte prețioase în clasament, importante pentru atingerea obiectivului: evitarea retrogradării. După victoria din această seară, elevii lui Mihai Ianovschi urcă pe locul 12 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

În etapa următoare, a 19-a, FC Argeș va primi vizita bucureștenilor de la FCSB. Partida este programată pentru marți, 26 ianuarie 2021, ora 19:45.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *