Cu puțin timp în urmă, FC Argeș a anunțat că l-a împrumutat de la Farul Constanța pe mijlocașul dreapta Denis Andrei Bujor, internațional de juniori U19.

„Născut la Vaslui, Denis a început fotbalul la clubul SC Comstar Vaslui, iar în 2018 a fost transferat de academia celor de la Viitorul Constanța (acum Farul Constanța).

În turul sezonului recent încheiat de Liga a 2-a a evoluat pentru Politehnica Iași. La moldoveni, mijlocașul a jucat în 13 dintre cele 16 etape disputate în prima parte a campionatului, acumulând un total de 496 de minute. De cinci ori a început meciurile de la Poli Iași ca titular, iar în opt rânduri a intrat pe parcurs, de pe banca de rezerve.

În retur a mers la Unirea Slobozia, tot sub formă de împrumut. Pentru ialomițeni a jucat 6 partide.

Denis Bujor face parte din lotul echipei naționale de fotbal a României U19, cu care a mers la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023. Are în total 5 meciuri sub Tricolor”, potrivit argesfc.ro.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *