Clubul FC Argeș a hotărât ca intrarea spectatorilor să fie liberă la ultimul meci pe care alb-violeții îl vor susține în play-out, partidă crucială pentru evitarea retrogradării în Liga secundă.

„Intrarea la meci este liberă, biletele gratuite urmând a fi distribuite la casele de bilete de la intrarea în stadion. Acestea se pot găsi în număr limitat și la magazinul lui FC Argeș”, a anunțat astăzi clubul din Trivale.

Vă reamintim că ultima etapă a play-out-ului Superligii de fotbal se va juca vineri, 19 mai, de la ora 20:00. FC Argeș va întâlni la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, pe Petrolul Ploiești, iar Chindia, la Târgoviște, pe FC Voluntari. Rezultatele celor două meciuri vor decide echipa care va retrograda direct în Liga secundă și, respectiv, formația care va juca barajul pentru menținerea în Superligă.

„Mâine, de la ora 20:00, umplem stadionul. Trebuie să sperăm și să luptăm până la ultimul fluier. Vulturilor, haideți să fim alături de echipa noastră!” – este mesajul clubului FC Argeș pentru suporterii piteșteni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *