O faptă revoltătoare a provocat indignare în rândul locuitorilor din comuna argeșeană Cocu. Un localnic în vârstă de 69 de ani a vrut să violeze o bătrână de 73 de ani. A fost arestat preventiv.

În dimineața zilei de 31 martie, în jurul orei 10:00, bărbatul, băut, a dus-o cu forța pe femeie în locuința sa, acolo unde, prin constrângere și violență, a încercat să întrețină raporturi sexuale cu victima. Într-un final, a lăsat-o să plece, iar fapta sa a fost reclamată la Poliție.

Cazul a fost preluat de Biroul Investigații Criminale Pitești, care a deschis dosar penal. A doua zi, pe 1 aprilie, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale („mascații”) au făcut o percheziție la locuința individului și l-au săltat pe agresor. Au urmat audierile la Poliție. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru tentativă de viol. Ulterior, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-a prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit legii, pentru tentativă de viol individul riscă între 1 an și jumătate și 5 ani de închisoare și interzicerea exercitării unor drepturi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *