Sâmbătă, 19 decembrie 2020, în intervalul orar 08:00-16:00, traficul rutier pe podul peste Râul Doamnei va fi restricționat (fără întreruperea circulației).

Măsura este cauzată de noi lucrări de reparații care vor fi făcute la suprafața căilor de rulare, „lucrări care se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător”, informează Primăria Pitești.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic!”, transmite Primăria, care uită să precizeze că în ultimii ani s-au tot făcut lucrări de reparații pe podul peste Râul Doamnei.

Nu cu mulți ani în urmă, podul a fost reabilitat și modernizat cu bani europeni. Lucrările de reparații capitale, gata în toamna lui 2013, au fost făcute de firmele piteștene Zeus și Star Trading, pe vremea când primar era Tudor Pendiuc. Ulterior așa-zisei modernizări, începând din 2016, șoferii au reclamat că la îmbinări (rosturi) au apărut „tranșee”.

De câțiva ani încoace, tot au loc lucrări de reparații. Probabil inutile, din ce moment ce Sorin Apostoliceanu, viceprimar în aceea perioadă, anunța în primăvara lui 2018 că proiectul a fost greșit și că lucrările de execuție au fost defectuoase. În 2019, Primăria a dat în judecată constructorii. În 2020, aceeași Primărie a renunțat la proces. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *