O nouă clinică medicală va fi construită în Pitești, pe strada Depozitelor, nr. 5, pe un teren de 1.742 de mp, liber de construcții, situat peste drum de piața Publitrans (zona CNCD).

Investiția este pe persoană fizică, a proprietarei terenului, Valentina Manolache, din Pitești. După finalizarea construcției, spațiul va fi închiriat unui prestator de servicii medicale.

Viitoarea clinică de pe strada Depozitelor va avea regim de înălțime parter. Suprafața construită va fi de 376 de mp, la fel ca suprafața desfășurată.

„Construcția, compusă dintr-un singur corp independent, va fi alcătuită din structură metalică, închideri din panouri termoizolante, acoperire în șarpantă, învelitoare din panouri termoizolante, planșee de beton armat.

Are formă dreptunghiulară, în plan cu deschidere de 13,80 de metri, pe 28 de metri. Înălțimea la coamă este de 4,30 de metri de la cota terenului. Înălțimea spațiilor interioare este de 3,7 metri”, se arată în documentația proiectului, proiect care a primit toate avizele necesare.

Vor fi amenajate 11 locuri de parcare și zone verzi pe 382,50 de mp (21,9% din suprafața totală a terenului).

În aceste zile s-a lucrat la tasarea terenului și la transportarea pământului excedentar, pentru a putea începe lucrările. Termenele de execuție urmează să fie stabilite.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *