Elena Lasconi și-a anunțat astăzi candidatura pentru funcția de președinte al USR. Anunțul a fost făcut într-un mesaj adresat locuitorilor din Câmpulung, municipiu al cărui primar este.

Tot astăzi, la un post de televiziune, Elena Lasconi a afirmat că își va asuma și candidatura pentru funcția de Președinte al țării, cu condiția să aibă susținere 100% din partea tuturor colegilor ei din USR. 

„E vremea reconstrucției!

Dragi câmpulungeni, vă mulțumesc pentru încredere!

Am fost, sunt și voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac și voi face este pentru binele orașului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Și asta datorită vouă. Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă.

După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții.

Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung.

În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte.

Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat.

Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat.

Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți și să ne bucurăm unii de alții!”.

Tot astăzi, la Digi24, Elena Lasconi a anunțat că își va asuma și candidatura la alegerile pentru funcția de Președinte al României, dacă va avea susținerea totală a colegilor săi din partid: „Dacă voi fi președintele USR, dacă voi fi aleasă de toți colegii și dacă voi avea de partea mea Biroul Național și Secretariatul General, da, o să-mi asum candidatura la prezidențiale. Dacă nu, nu”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *